Happybingo med bonus

Happybingo är enligt sig själva Sveriges roligaste bingosajt, och det är fullt möjligt att det är så! De har bingospel och spelautomater som varvas med chatrum som har skön atmosfär där du kan småsnacka lite mellan bingospelen. Det finns även skrapspel som kallas bingoskrapet, alla som har gjort en insättning och har en balans på sitt konto kan vinna upp till 100000kr i bingoskrapet!

Dessutom finns det varje dag ett speciellt erbjudande, idag måndag kan du delta i 1öres bingo eller 2kr bingo. Imorgon tisdag körs tisdagstravet, onsdagar är det 10öres kväll som gäller,  Varje torsdag mellan 21-22 på kvällen körs ett spel där du har chans att vinna 5000kr, fantastiska fredagar bjuder på 1öres bingo och mystiska potter, på lördagar bjuds du lördagsgodis i form av olika bingoerbjudanden och på söndagar kan du vinna 1500kr på spelet udda eller jämt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>